Adventsfarge på pippippene nå ;)

27. nov, 2019

Det er stille her, fremdeles. Ingen kommentarer i kommentarfeltene. Jeg vet ikke om noen leser hva jeg skriver, egentlig. Enetaler er kjedelig. En dialog med noen, hadde vært morsomt...

29. apr, 2019

Hva er vel søtere, enn unger!?

Vinteren er over. Så definitivt. Og en ny sommer ligger foran fuglene, så snart de er ferdige i hekk. Resultatene av hekkingen denne våren, ser vi her.

13. jun, 2018

Rune & Hanne ferdige i hekk :)

De takker eventuelle seere for følge, gjennom hekketiden ;)

31. mai, 2018

Unger fra febr. mars og april

Nå har ungene som er klekket i februar, mars og april, kommet på plass! Skal bli morsomt å se på den siden om et par år; når de har blitt voksne :)

21. mai, 2018

Besok i Havnehagen

Mai måned er, og har vært, en nydelig måned; vår og sommer på en gang!
Og jammen fikk vi en liten "besøker" på visitt i dag... ;)

17. mai, 2018

Gratulerer med dagen! :)

Festdag i dag! Vi gamle holder oss hjemme, men radio og TV drar stemningen, ja rusen, inn til oss i full månn :) En herlig dag -!
Personlig feirer jeg en liten begivenhet også ;) Vil du vite hva det er, må du klikke på linken over...

6. mai, 2018

Bade, bade, bade...

Når ungene blir en 4-5 uker gamle, trenger de sårt til et bad. I hvert fall trenger fotringen deres en grundig vask. Alt mulig har da festet seg til den.
I dag knipset jeg noen bilder mens jeg holdt på med dette. Det er jo litt av en oppdretters hverdag; babystell, så hvorfor ikke ta det med her :)

2. mai, 2018

Mine to IDer...

Sussebassene på bildet som pryder siden her nå, har fått sin aller første lille dingle! Stor glede i leiren! :)
Det har kommet inn bilde av to til av vårens unger.
Og for dem som undres over hvorfor jeg har operert med 2 IDer, så er svaret i roteskuffen ;)

26. apr, 2018

Jeg ser så myye bedre nå!

20. apr, 2018

Endelig er første øyeoperasjonen tatt!

Det gikk visst kjempebra, og med narkose, merket jeg jo ingenting ;) Men etterpå... da begynte moroa, for å si det sånn; Øyet er jo irritert, og følgelig sender tårekjertelen ut et hav av tårer, som skal vaske "rusket", som det tror jeg har fått på øyet, vekk.
Jeg må putte papir i neseborene, fordi det renner uten stans. og så bytte papirdotter, hvert annet minutt. Hm... kanskje litt overdrevet, det, da : )
Datteren min kunne jo ikke la være å knipse et bilde av meg da.... og jeg syntes det var så morsomt, og så uventet, at det ble dette som ble det største problemet etter operasjonen, en stor vannflom :)

17. apr, 2018

Toppede er også en spennende variant

som jeg liker å arbeide med. I dag har jeg lett fram bilder av noen av dem jeg har ruget ut her hos meg ;) Fint for meg selv å ha dem samlet et sted. Jeg regner med at det kommer flere bilder, etter hvert som jeg finner dem...

13. apr, 2018

Flere dec-fugler har fått komme på plass ;)

Og så har det første egget blitt lagt, hos paret på bildet ovenfor. Stor glede der :)

12. apr, 2018

Har du møtt Oscar og Sabrina ennu?

Nå har jeg fått inn noen bilder av sjarmtrollene våre; De to siste på stamtreet vårt.

11. apr, 2018

Endelig en liten oppdatering...

Vårens tilvekst blant undulatene, har kommet inn på hjemmesiden :) Det er ungene som er født her. Ikke alle har dog blitt værende. Det hender av og til at jeg lar noen reise ut i verden på egne eventyr også ;)

3. jan, 2018

GODT NYTT ÅR!!

24. des, 2017

Så ble det jul alikevel! ;)

9. jun, 2017

Oppdatert barnespalten

Nå er det kommet flere bilder av småtassene som har klekket i 2017!

6. jun, 2017

En ny gjest i Havnehagen

Men jeg vet ikke hva det er... Håper på hjelp fra noen som vet.

28. apr, 2017

Fortsatt hekking, min sann!

En vidunderlig vinter er forbi, med flere spennende kull inne på fuglerommet. Nå har jeg lagt inn noen bilder av småttingene, som jeg er aller mest begeistret for ;)
(For å komme rett dit, er det bare å trykke på linjen under overskriften).

3. nov, 2016

Hekkingen

Oi! Det ble så mye å gjøre, da hekkingen virkelig kom i gang, at jeg ikke har fått tid til å arbeide mer med web-siden min. Det må støvsuges og vaskes og luftes, hver eneste dag nå, og spiret korn må forberedes, morgen og kveld. Föring, og ettersyn i kassene, støtt... Hvorfor satte jeg så mange par i hekk!? Svaret kommer fort; Fordi det er SÅ MORSOMT! :)

20. okt, 2016

Et hendelig uhell

Det er skummelt å tenke på hva ville katter kan komme bort i. Hvordan greier de seg når ingen tar dem med til en veterinær, og gir dem pleie?
Vår egen pus kom hjem med en splintret negl en dag. Han var heldigvis en katt, som har et hjem og en pappa ;)

13. okt, 2016

Undulatbebiser

Bilder av de små, må vi absolutt ha på en nettside, som min, synes jeg.

7. okt, 2016

Flere pusebilder!

Så er pusesiden oppdatert med noen koselige bilder jeg fant. Tilfeldigvis fant. Så... hva mer kan jeg finne på?

6. okt, 2016

Arbeidet med anegalleriet

Det er en tålmodighetsprøve å vente på egg som skal klekke. Da bør en finne noe byråkratisk å ta hånd om. Papirarbeid på PC'n duger. Så nå har jeg funnet frem bilder av slektningene til fuglene mine, og fått laget en slags minnebok eller anetavle for dem.

4. okt, 2016

En liten kjøttmeis, gitt :)

Jeg fikk en koselig prat med en liten kjøttmeis i dag. Tror det var en av dem som holder til omkring fuglehuset. Den var liksom ikke så redd, som den skulle vært, etter å ha forvillet seg inn i flyveburet. Men nå er den ute og fri igjen, og jeg kan se til undulatene inne :)
Der har Netti sannelig lagt to egg. Spennende! Undres om de er befruktet? Litt for tidlig å gjennomlyse dem nå, tror jeg. Vil vente litt til før jeg gjør det.

25. sep, 2016

Hollandskbrokete

Nå har jeg fullført listen over hbene mine. Deilig å få litt oversikt, faktisk. Orden er ingen dum ting, når det kommer til stykket :)

24. sep, 2016

Besøk i havnehagen ;)

Regn og torden i går. Sol og bare vakker høst i dag!
En rødstrupe hadde funnet veien inn i utevolieren her i natt. En hyggelig opplevelse for meg, men neppe for ham eller henne, så jeg lot besøket bli kort.
I dag er dagen jeg har bestemt meg for å henge opp redekasser på en del bur. LITT hekking vinterstid, må man unne seg :)

20. sep, 2016

Ny hjemmeside i dag

Velkommen inn i HAVNEHAGEN min :)
Her er det stor interesse for dyr av ymse slag. Favoritten er dog undulatoppdrett, med spesialitet på miks av mutasjoner ;)